Gezin- of Familiefotografie  


Wie kan jou nou een beter gevoel geven dan je meest dierbaren om je heen? De mensen waar jij je goed bij voelt daar straal je het meeste bij! 


Ik vind het belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Ik laat je geen stomme poses aannemen of dingen doen waar je je niet goed bij voelt. 


De fotoshoot zelf duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur. Wil je langer shooten? In overleg is veel mogelijk. De fotoshoot vindt bij voorkeur buiten plaats, want dan heb je het mooiste licht en alle ruimte voor spontane momenten. We maken een wandeling en ondertussen maak ik foto’s van jullie. 


Het doel van een familie fotoshoot is om de authentieke momenten in jullie gezin op een leuke en ontspannen manier vast te leggen. Ik vind het belangrijk dat het voor jullie gezin een fijne ervaring is en jullie blij en trots zullen zijn met de foto’s. Foto’s samen, maar ook foto’s apart. Bijvoorbeeld papa en mama bij elkaar en alle broertjes en zusjes bij elkaar. Maar ook mooie foto’s van jullie elk apart, want elk gezinslid is belangrijk en heeft een eigen karakter. Dat probeer ik vast te leggen met mijn camera.


Gaan opa en oma ook mee? Leuk! Of misschien willen jullie de foto’s als cadeau geven aan jullie ouders, schoonouders of grootouders? Ik hoor graag jullie wensen!


Wanneer we buiten gaan fotograferen kijken we samen naar het beste tijdstip voor het mooiste licht. Een mooi natuurgebied, bos of misschien hebben jullie thuis wel een prachtige tuin? We kunnen samen een mooie locatie uitkiezen of we doen de familie fotoshoot bij jullie thuis. Elke keer is namelijk de lichtinval anders en daarom is elke fotoshoot weer een feestje. De spontane foto's die gemaakt kunnen worden doordat je buiten veel meer ruimte hebt om je te bewegen. 


De familie- of gezinsshoots vinden zoals ik hier boven al aangaf meestal plaats op een buiten locatie. Een zandvlakte, bos, of heide zijn daar allemaal erg geschikt voor. Samen zoeken we een mooie plek uit en omgeving waar jullie jezelf kunnen zijn en kunnen ontspannen. Zo worden de foto’s puur en écht, wat past bij mijn fotografie stijl. Geen saaie studio foto’s dus, maar gewoon jij zoals je bent. 

Fotografie Rianne-13_2
Fotografie Rianne-20
Fotografie Rianne-8_1
B124DAA6-699C-4E77-836F-6966DAC1F8D3
Fotografie Rianne-41
003Rianne Fotografie 2951
Fotografie Rianne-67_1
Fotografie Rianne-5_1
007Rianne Fotografie 3000
Fotografie Rianne-42_1
Fotografie Rianne-51
Fotografie Rianne
Fotografie Rianne-31_2
Fotografie Rianne-11_1


Pakket 1

1 - 1,5 uur fotografie
Inclusief 20 bestanden
Foto's zelf uit te kiezen
Zorgvuldige nabewerking
Geleverd via een online galerij
Mogelijkheid om extra foto’s te bestellen

Maximaal 4 personen
€ 75,-

Maximaal 8 personen

€ 100,-

Pakket 2

1 - 1,5 uur fotografie
Inclusief 30 bestanden
Foto's zelf uit te kiezen
Zorgvuldige nabewerking
Geleverd via een online galerij
Mogelijkheid om extra foto’s te bestellen

Maximaal 4 personen
€ 100,-

Maximaal 8 personen
€ 125,-

Pakket 3

1 - 1,5 uur fotografie
Inclusief alle (50-60) bestanden
Zorgvuldige nabewerking
Geleverd via een online galerij
Extra: een album
Een herinnering om jullie beelden in te bewaren

Maximaal 4 personen
€ 135,-

Maximaal 8 personen
€ 160,-

Extra personen? € 10,- p.p.

Leeftijd 0 - 10 jaar gratis.